Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mini-me treft schikking over sekstape

Shownieuws

'Mini-me' Verne Troyer heeft een schikking getroffen over zijn sekstape. Kevin Blatt, die de band in zijn bezit heeft, verkoopt deze niet zonder toestemming.

'Mini-me' Verne Troyer heeft een schikking getroffen over de sekstape waarin hij met zijn ex-vriendin te zien is. Kevin Blatt, die de videoband in zijn bezit heeft, mag deze niet verkopen zonder toestemming van de kleine acteur. Dat meldt de entertainmentsite TMZ.

De woordvoerder van de acteur, die als Mini-me te zien was in de 'Austin Powers'-films, grapte dat Troyer pas toestemming geeft zodra zijn meest recente film 'The love guru' meer dan honderd miljoen dollar in de Verenigde Staten opbrengt. De komedie over een liefdesgoeroe, met Mike Myers en Justin Timberlake in de andere hoofdrollen, bracht tot nu toe ruim dertig miljoen dollar op. De film wordt in Nederland op 24 juli uitgebracht.

De 39-jarige Troyer klaagde ook TMZ aan omdat delen van de seksfilm op de website te zien waren. Deze aanklachten heeft hij laten vallen. De showbizzsite had de tape gekregen van Troyers ex-vriendin Ranae Shrider, die de beelden volgens de lilliputter had verkocht omdat hij haar aan de kant had gezet. Troyer liet weten zich 'gekwetst en verraden' te voelen door zijn ex.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen