Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hardleerse rapper DMX weer opgepakt

Shownieuws

DMX is weer gearresteerd, ditmaal voor het opgeven van een valse naam. Het is de derde keer in een maand tijd dat de rapper in de boeien is geslagen.

(Novum/AP) - DMX is weer gearresteerd, ditmaal voor het opgeven van een valse naam. Om onder medische kosten uit te komen gaf de rapper zaterdag in een ziekenhuis de naam Troy Jones op in plaats van Earl Simmons. Het is de derde keer in een maand tijd dat Simmons in de boeien is geslagen.

Eerder deze maand werd DMX aangehouden op een luchthaven in Phoenix omdat hij niet was komen opdagen voor de rechter. Een week daarvoor was de 37-jarige rapper ingerekend nadat hij cocaïne en marihuana probeerde te kopen in Miami.

DMX, bekend van de single 'Party up' en de film 'Cradle 2 the grave', is geen vreemde in de gevangenis. Hij heeft meer dan tien arrestaties op zijn naam staan, onder meer voor een scheldkanonnade op een vliegveld en drugsbezit. Vorig jaar kwam hij nog in het nieuws nadat de politie een inval in zijn huis had gedaan. Die vond verwaarloosde en overleden pitbulls in het optrekje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen