Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foto's Brangelina-tweeling maandag in winkel

Shownieuws

De eerste foto's van de tweeling van Angelina Jolie en Brad Pitt liggen maandag in de winkel. Hello! Magazine en People hebben de strijd om de kiekjes gewonnen.

De eerste foto's van de tweeling van Angelina Jolie en Brad Pitt liggen maandag in de winkels. Hello! Magazine en People hebben de strijd om de felbegeerde kiekjes gewonnen, schrijft de Daily Mail vrijdag. Voor de kiekjes van Knox Leon en Vivienne Marcheline zou een recordbedrag van 9,5 miljoen euro zijn betaald. Het acteurskoppel verklaarde al eerder het geld aan een goed doel te schenken.

Het Britse tijdschrift Hello! heeft de publicatie van het komende nummer speciaal naar voren gehaald. "Dit is een van de grootste sensaties van het decennium", zegt een bron binnen het tijdschrift tegen de Daily Mail. "Brad en Angelina zijn een droompaar voor elk tijdschrift en we verwachten dat de verkoop verdrievoudigt door de foto's."

Bij de geboorte van dochter Shiloh in 2006 waren het dezelfde tijdschriften die de eerste foto's publiceerden. De tweeënhalf miljoen euro die daarmee was gemoeid, ging ook naar een goed doel.

Brad Pitt dreigde vorige week met juridische stappen als iemand foto's zou publiceren van de pasgeboren tweeling. Paparazzi maakten onlangs foto's van het huis in Frankrijk waar hij en Jolie verblijven. Niet bekend is wat daarop te zien is. Een anonieme koper tikte de plaatjes op de kop.

De tweeling werd op 12 juli in de Franse badplaats Nice geboren en zijn het vijfde en zesde kind van het paar. De twee hebben al vier andere kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Alleen Shiloh is niet geadopteerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen