Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kid Rock passeert Jan Smit met zomersingle

Shownieuws

Kid Rock passeert met zijn single 'All summer long' het nummer 'Stilte in de storm' van Jan Smit. De rocker staat nu op nummer één in de Single Top 100.

Kid Rock heeft zich met de single 'All summer long' boven aan de Single Top 100 weten te nestelen. Hiermee verslaat de Amerikaanse rockster de Volendammer Jan Smit, die met zijn 'Stilte in de storm' drie weken na verschijnen alweer zakt naar de derde plaats in de lijst. 'This is the life' van Amy Macdonald blijft op de tweede positie staan.

De Nederlandse variant van 'All summer long' doet het ook goed in de ranglijst. 'Una paloma blanca heel de zomer lang' van Radio 538-dj Edwin Evers stijgt drie plekken naar de tiende positie. De hoogste nieuwe binnenkomer is op nummer 32 'When I grow up' van de Amerikaanse damesformatie The Pussycat Dolls.

De albumlijst wordt aangevoerd door de Britse band Coldplay met de cd 'Viva la vida'. Drie Britse zangeressen volgen Coldplay op de voet. Zo staat 'Rockferry' van Duffy op nummer twee, Amy Macdonald met 'This is the life' op drie en Amy Winehouse met 'Back to black' op vier.

De 16-jarige zangeres Gabriella Cilmi komt met haar album 'Lessons to be learned' binnen op de vijftiende plek. In de lijst is ook een revival van Abba te ontdekken. Het album 'Gold', met de grootste hits van de Zweedse band, komt binnen op nummer 45 en de soundtrack van de film 'Mamma mia!' stijgt van negen naar acht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen