Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jason Donovan maakt coveralbum

Shownieuws

Het nieuwe album van Jason Donovan bevat merendeels covers. "Ik heb net alles ingezongen en het klinkt best goed", vindt de Australische zanger.

Het nieuwe album van Jason Donovan bevat merendeels covers. Dat vertelt de Australische zanger in een interview dat op zijn website staat. "Ik heb net alles ingezongen en het klinkt best goed", vindt de zanger. "Het is lastig om een album te maken met covers, maar er komen ook drie nieuwe nummer op de cd."

Donovan grijpt met het album terug naar een oude sound. "Het herinnert aan de jaren vijftig en zestig", zegt hij. Welke nummers hij heeft gecoverd op de cd, die op 10 november verschijnt, vertelt Donovan nog niet.

Het is de eerste keer in vijftien jaar dat er een album verschijnt van de zanger, die zich de afgelopen jaren meer met acteren bezighield dan met zingen. Ook heeft Donovan een eigen radioshow, die op verschillende Britse zenders te ontvangen is.

De zanger beleefde zijn grote doorbraak toen hij in de Australische serie Neighbours speelde. Samen met zijn tegenspeler Kylie Minogue scoorde hij in 1988 een hit met 'Especially for you', dat in Engeland bovenaan de hitlijsten prijkte en in Nederland in de top tien belandde. Hij scoorde ook hits met 'Too many broken hearts' en 'Sealed with a kiss'. Als acteur was hij te zien in de musicals 'Sweeney Todd', 'Chitty chitty bang bang' en 'Festen'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen