Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Matarazzo verloofd met vriendin

Shownieuws

Actrice Heather Matarazzo is verloofd met haar vriendin. Ze werd bekend door de cultfilm 'Welcome to the dollhouse' en speelde vorig jaar in 'Hostel: part 2'.

Heather Matarazzo is verloofd met haar vriendin. De actrice, die bekend werd door de cultfilm 'Welcome to the dollhouse', heeft haar aanstaande Carolyn Murphy na ruim een jaar ten huwelijk gevraagd. "Het was heel schattig, als eerste vroeg Heather Carolyn en daarna andersom", vertelt haar woordvoerder tegen de Amerikaanse zender E! News.

Het is de tweede keer in korte tijd dat een bekend lesbisch koppel in Hollywood aankondigt te gaan trouwen. Eind mei maakten talkshowhost Ellen DeGeneres en vriendin Portia de Rossi bekend in het huwelijksbootje te stappen. Ze kwamen hiermee vlak nadat het verbod op het homohuwelijk in de staat Californië werd opgeheven.

Matarazzo speelde de klungelige vriendin van Anne Hathaway in 'The princess diaries' en werd vorig jaar nog gruwelijk vermoord in de horrorfilm 'Hostel: part 2'. Daarnaast was ze ook te zien in 'Saved!', 'Scream 3' en 'The devil's advocate'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen