Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boek Olsen-tweeling krijgt verschillende covers

Shownieuws

Het koffietafelboek van de Olsen-tweeling zal 28 oktober met twee verschillende covers verschijnen. Op de ene staat Mary-Kate voorop en op de andere Ashley.

Het koffietafelboek van Mary-Kate en Ashley Olsen zal met twee verschillende covers verschijnen. Van het boek 'Influence' wordt een versie gemaakt met een close-up van Mary-Kate op de voorkant en Ashley op de achterkant, en een versie waarbij de rollen omgedraaid zijn. Dat melden Amerikaanse media op basis van een verklaring van uitgever Penguin.

Het 272 pagina's tellende boek, dat 28 oktober uitkomt, geeft de lezers een kijkje in het leven van de jonge sterren en laat zien wat hen geholpen heeft te worden wie ze zijn. De teksten worden aangevuld met nog niet eerder vertoonde foto's uit de privécollectie van de tweeling, die bekend werd als Michelle Tanner in de Amerikaanse komedieserie Full House.

Mary-Kate en Ashley schreven verhalen over elkaar en interviewden voor hun boek twintig bekende artiesten, fotografen en modeontwerpers, onder wie Karl Lagerfeld en John Galliano. "We hebben mensen geïnterviewd die ons geïnspireerd hebben en hopen dat zij ook anderen kunnen inspireren", werd Mary-Kate geciteerd door onder meer het tijdschrift People. "We hebben in ons boek 'Influence' geschreven over de meest interessante, uitdagende, en creatieve mensen die we kennen", vult Ashley haar aan. "De mensen die geholpen hebben de weg vrij te maken voor ons en voor onze generatie."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen