Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chesney Hawkes in Barry Manilow-musical

Shownieuws

Chesney Hawkes gaat vanaf eind augustus de hoofdrol spelen in de musical 'Can't smile without you'. De musical bevat meer dan dertig nummers van Barry Manilow.

De popzanger Chesney Hawkes maakt een uitstapje naar de musicalwereld. De 36-jarige Engelsman, bekend van zijn hit 'I am the one and only', speelt vanaf eind augustus de hoofdrol in de Barry Manilow-musical 'Can't smile without you'. Dat heeft de regisseur Bill Kenwright op zijn website bekendgemaakt.

De musical bevat meer dan dertig nummers van de zanger Barry Manilow. De 65-jarige Amerikaan is bekend van nummers als 'Could it be magic', 'Mandy' en 'Can't smile without you', wat ook de titel van de musical is. De musical start op 28 augustus in Bromley en zal daarna toeren door Engeland.

Hawkes speelt de rol van Tony, een zanger die meedoet aan een realityshow waarin wordt gezocht naar een nieuw popidool. Nog voor Tony op het punt van doorbreken staat, spat zijn droom uiteen. Het enige dat hem nog overeind houdt, is zijn liefde voor muziek en de herinnering aan een oude liefde Mandy. Deze vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door de 23-jarige Siobhan Dillon. Dillon speelde vorig jaar een rol in de musical 'Grease' op West End in London.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen