Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sony schikt over gebruik Louis Vuitton-logo

Shownieuws

Louis Vuitton en Sony BMG hebben een schikking getroffen. Artiesten als Britney Spears en Da Brat maakten onrechtmatig gebruik van het logo van het luxemerk.

(Novum/AP) - Louis Vuitton en Sony BMG hebben een schikking getroffen in de verschillende rechtszaken die het luxemerk had aangespannen tegen het platenlabel. Louis Vuitton, bekend om het logo met de initialen L en V, maakte zich druk over het gebruik van het logo door artiesten die bij Sony onder contract staan als Britney Spears, Da Brat en Ruben Studdard.

Sony BMG heeft toegezegd een vergoeding van bij elkaar bijna honderdduizend euro te betalen in het dispuut aangaande Da Brat en Spears. In de zaak over Studdard wordt een niet nader toegelichte som geld betaald.

Louis Vuitton, bekend om de prijzige handtassen en andere lederwaren, is al jaren een hit onder Hollywoodsterren. Zo gebruikte Spears het logo van het luxemerk in de videoclip van haar single 'Do something'. De roze Hummer waarin de zangeres in de clip rijdt, is van binnen versierd met het beroemde logo.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen