Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Hulk Hogan 'beter mens door gevangenschap'

Shownieuws

Hulk Hogan vindt dat zijn zoon Nick een beter mens is geworden door zijn tijd in de gevangenis. "Het is het beste wat hem had kunnen overkomen", vertelt hij.

Hulk Hogan vindt dat zijn zoon Nick Bollea een beter mens is geworden door zijn tijd in de gevangenis. "Hij fietste door het leven en waardeerde dingen niet echt", vertelt de ex-worstelaar in het Amerikaanse tijdschrift People. "Toen dit hem gebeurde is zijn leven honderdtachtig graden gedraaid. Het is het beste wat hem had kunnen overkomen."

Nick moet acht maanden brommen voor onverantwoordelijk rijgedrag, nadat hij in augustus vorig jaar een auto-ongeluk veroorzaakte waarbij zijn maat John Graziano zwaargewond raakte. Graziano is de rest van zijn leven afhankelijk van medische hulp.

Afgelopen zondag, op zijn achttiende verjaardag, is Bollea overgeplaatst naar een minder streng beveiligde afdeling van de gevangenis in Florida. "Het is veel beter", vertelt Hogan. "Nick omschrijft het als een soort pakhuis van twee verdiepingen met tafels, zeven of acht telefoons en tv's. Er zitten mensen voor niet betaalde parkeerboetes en alimentatie." Tot die tijd zat Bollea afgezonderd van de andere gevangenen opgesloten op een zwaarbeveiligde afdeling.

Bollea mag nog steeds geen bezoek ontvangen in de gevangenis, maar kreeg op zijn verjaardag via een videoscherm bezoek van zijn familie en vrienden. "Hij zei dat het vast moeilijk te begrijpen was, maar dat het de beste verjaardag was die hij ooit heeft gehad. Hij is veranderd in een kerel en ik ben trots op hem", aldus Hogan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen