Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elizabeth Taylor in ziekenhuis

Shownieuws

Elizabeth Taylor is om onduidelijke redenen opgenomen in een ziekenhuis, maar mag naar verwachting snel weer naar huis. Dat heeft haar woordvoerder gezegd.

(Novum/AP) - Elizabeth Taylor is opgenomen in een ziekenhuis, maar mag naar verwachting snel weer naar huis. Dat heeft haar woordvoerder in een verklaring laten weten. Wat de 76-jarige actrice mankeert en in welk ziekenhuis ze verblijft, is onduidelijk.

"Het gaat goed met mevrouw Taylor", stelt woordvoerder Dick Guttman in de verklaring. "Haar ziekenhuisbezoek is een voorzorgsmaatregel. Ze komt snel weer thuis. Ze wordt momenteel omringd door familie, vrienden en haar fantastische juwelen."

Liz Taylor kwakkelt al jaren met haar gezondheid. Vier jaar geleden werd de diva getroffen door een hartaanval. Door een gebroken rug en de effecten van scoliose was ze lange tijd aan bed gekluisterd. Daarnaast kampte ze de afgelopen jaren onder meer met een alcohol- en drugsverslaving, maagzweren, dysenterie en een longontsteking. In 1997 werd een goedaardige hersentumor verwijderd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen