Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears blijft onder curatele van vader

Shownieuws

De vader van Britney Spears blijft nog tot eind dit jaar de belangen van zijn dochter behartigen. Dat heeft een rechtbank in Los Angeles donderdag bepaald.

(Novum/AP) - De vader van Britney Spears blijft nog tot eind dit jaar de belangen van zijn dochter behartigen. Dat heeft een rechtbank in Los Angeles donderdag bepaald. De 26-jarige zangeres stemde 'met tegenzin' in met het besluit om de ondercuratelestelling te verlengen, zo liet de rechtbank weten.

Spears werd in februari onder curatele gesteld nadat ze tot tweemaal toe onder dwang was afgevoerd naar een psychiatrische inrichting. Het zou kunnen dat de ondercuratelestelling eerder afloopt. In oktober bekijkt de rechter de situatie van de 26-jarige zangeres opnieuw.

James Spears bepaalt op grond van het besluit van de rechter met wie zijn dochter contact heeft en heeft beveiligingsbeambten ingehuurd om haar 24 uur per dag in de gaten te houden. Samen met een advocaat beheert de 56-jarige Spears de bankrekening van zijn zingende dochter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen