Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nieuwe liefde voor Hugh Hefner'

Shownieuws

Hugh Hefner heeft een nieuwe vriendin. De 82-jarige Playboybaas heeft zijn hart verloren aan model Dasha Astafieva uit de Oekraïne, zo meldt Russia Today.

Hugh Hefner heeft een nieuwe vriendin. De 82-jarige oprichter van Playboy heeft zijn hart verloren aan naaktmodel Dasha Astafieva uit de Oekraïne, zo meldt de Russische krant Russia Today. Waar de krant deze informatie op baseert, is niet geheel duidelijk.

Astafieva, die in haar geboorteland vooral bekend werd als winnares van de realityshow Stars Factory, reisde op uitnodiging van Hefner af naar de Verenigde Staten. Sinds een week woont de brunette in de Bunny Ranch op het landgoed van de Playboybaas. Hefner zou bijna al zijn tijd doorbrengen met zijn nieuwe vlam.

Hefner staat bekend om zijn voorliefde voor mooie, jonge Playboymodellen. Sinds enkele jaren deelt hij zijn leven met de drie hoogblonde bunnies Holly (28), Bridget (34) en Kendra (23), wier wel en wee te volgen is in de realitysoap 'The girls of the Playboy mansion'. Wat het drietal van de nieuwste aanwinst in de Bunny Ranch vindt, is onbekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen