Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Sienna Miller vliegt paparazzi aan

Shownieuws

Rhys Ifans heeft kennelijk moeite zijn zelfbeheersing te bewaren. De ex van Sienna Miller werd gekiekt terwijl hij een sigaret richting paparazzi gooide.

Rhys Ifans lijkt grote moeite te hebben met de media-aandacht die hem ten deel valt sinds hij werd verlaten door zijn geliefde Sienna Miller. De Britse acteur werd woensdag gefotografeerd terwijl hij een brandende sigaret in de richting van een groepje fotografen gooide. De foto's zijn gepubliceerd door de Britse krant Daily Mail.

De 40-jarige Ifans, die bekend werd als Spike in de komedie 'Notting Hill', was een avond op stap geweest met zijn laatste verovering Kimberly Stewart, de dochter van rocker Rod Stewart. Het duo zou onafscheidelijk zijn sinds het elkaar eerder deze week ontmoette in een hippe Londense club. Toen de tortelduifjes 's nachts bij het appartement van Kimberly werden opgewacht door de fotografen, verloor Ifans zijn zelfbeheersing. Hij maakte schopbewegingen naar de paparazzi en wierp de brandende sigaret in hun richting.

Het is niet de eerste keer dat Ifans een woede-uitbarsting krijgt voor het oog van de camera's. Eind vorige maand werd hij op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij razend een bierflesje kapot smeet in de richting van een groep fotografen en voorbijgangers.

Ifans was een klein jaar de vriend van Sienna Miller. Twee maanden geleden zette de blondine een punt achter de romance om een relatie te beginnen met acteur Balthazar Getty, een getrouwde vader van vier kinderen.

Ifans' nieuwe vlam Kimberly Stewart lijkt ondertussen een zwak te hebben voor afdankertjes van Miller. Eerder werd de 28-jarige Stewart zoenend gespot met Jude Law, die ooit verloofd was met de actrice.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen