Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halfbroertje voor adoptiezoon Madonna

Shownieuws

David, het 2-jarige adoptiezoontje van Madonna, heeft er een halfbroertje bij. Zijn vader Yohane heeft met zijn nieuwe vrouw Flora een zoontje gekregen.

(Novum/AP) - David, het 2-jarige adoptiezoontje van Madonna, heeft er een halfbroertje bij. Zijn vader Yohane heeft met zijn nieuwe vrouw Flora een zoontje gekregen. "Het is nog te vroeg om te zeggen of hij op David lijkt", zegt Yohane in het Amerikaanse tijdschrift In Touch.

Yohane wil graag dat David, die hij kort na diens geboorte in een weeshuis onderbracht, zijn halfbroertje ontmoet. "Ik heb er vertrouwen in dat het ooit zal gebeuren", stelt hij. "Het is mijn taak als hun vader om ervoor te zorgen dat ze van elkaars bestaan afweten, elkaar respecteren en elkaar helpen." Het pasgeboren jongetje heeft nog geen naam.

Volgens Yohane overleed de moeder van David, Marita, een maand na zijn geboorte, waarna Yohane besloot zijn babyzoon af te staan. Madonna adopteerde het jongetje in 2006. De adoptie zorgde nog voor heel wat controverse. Volgens mensenrechtenorganisaties waren de adoptieprocedures versoepeld voor de superster.

Yohane had al eerder twee zoons met Marita. Zij overleden beiden aan malaria.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen