Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney heeft buik vol van ex-manager

Shownieuws

Britney Spears wil haar oude vriend en manager Sam Lutfi nooit meer zien. Het contactverbod tussen het tweetal is volgens haar advocaat dan ook niet meer nodig.

(Novum/AP) - Britney Spears wil haar oude vriend en manager Sam Lutfi nooit meer zien. Het contactverbod dat hem belet om bij haar in de buurt te komen is volgens haar advocaat dan ook niet meer nodig. Spears zou inmiddels inzien dat Lutfi, wiens contactverbod met de zangeres donderdag afloopt, geen goede invloed op haar heeft.

Het contactverbod met Lutfi werd begin dit jaar aangevraagd door de ouders van Spears. Volgens de moeder van de 26-jarige blondine heeft Lutfi haar dochter gevangen gehouden in haar eigen huis, haar gedrogeerd en haar financiën overgenomen.

Donderdag komen de advocaten van Spears en haar vader James, die momenteel haar belangen behartigt, samen in de rechtbank om de voortgang van de ondercuratelestelling te bespreken. Het contactverbod hoeft volgens Britney's advocaat niet te worden verlengd omdat ze inmiddels zou doorhebben wat voor schade Lutfi aanricht. "Britney heeft aan iedereen duidelijk gemaakt dat ze niet meer wil worden lastiggevallen, op wat voor manier dan ook, door Osama 'Sam' Lutfi."

Het feit dat James nog altijd beslist over het doen en laten van zijn dochter speelt eveneens mee in de beslissing om de rechter niet te vragen het contactverbod te verlengen. James beslist met wie Britney contact heeft en met wie niet, benadrukt de raadsman. Ook als Britney ooit haar leven weer in eigen hand neemt, maakt Lutfi weinig kans. "Als meneer Lutfi in de toekomst probeert contact te leggen met Britney, na afloop van de ondercuratelestelling, zal ze de benodigde juridische stappen nemen."

Spears werd in februari onder curatele gesteld nadat ze tot tweemaal toe onder dwang was afgevoerd naar een psychiatrische inrichting. Tijdens haar vriendschap met Lutfi gedroeg ze zich voortdurend vreemd. Zo liet ze zich zonder slipje fotograferen door paparazzi en had ze een permanente wazige blik in de ogen. Haar gedrag leidde er uiteindelijk toe dat ze de voogdij over haar twee zoontjes permanent moest afstaan aan haar ex-man Kevin Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen