Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wyclef aangeklaagd om wanbetaling horloges

Shownieuws

Wyclef Jean is aangeklaagd door Jacob & Co. Inc. Volgens het bedrijf heeft de rapper nog een rekening van 205 duizend euro openstaan voor sieraden en horloges.

Wyclef Jean is aangeklaagd door een sieradenbedrijf. Volgens Jacob & Co. Inc., waarvan de eigenaar onder artiesten bekenstaat als Jacob the Jeweller, heeft de rapper nog een rekening openstaan voor sieraden en horloges die hij tussen maart 2002 en januari 2006 kocht. Het zou gaan om een bedrag van omgerekend 205 duizend euro.

Bedrijfseigenaar Jacob Arabov werd vorige maand nog veroordeeld tot tweeenhalf jaar celstraf omdat hij een valse verklaring had afgelegd in het politieonderzoek naar een drugskartel in Detroit. Aanvankelijk werd hij verdacht van het witwassen van bijna negentig miljoen euro door sieraden te verkopen aan de bende. Door zijn bekentenis valse verklaringen te hebben afgelegd werd deze aanklacht tegen hem echter kwijtgescholden.

Arabov maakt enorme gouden en met diamanten ingelegde horloges en kettingen. Naast Wyclef Jean behoren onder anderen David Beckham, Jay-Z, Diddy en Mariah Carey tot zijn klantenkring.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen