Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Lewis met wapen op vliegveld

Shownieuws

De komiek Jerry Lewis is vorige week aangehouden op het vliegveld van Las Vegas met een ongeladen vuurwapen in zijn handbagage. Het wapen is in beslag genomen.

(Novum/AP) - De Amerikaanse komiek Jerry Lewis is vorige week aangehouden op het vliegveld van Las Vegas met een ongeladen vuurwapen in zijn handbagage. Het wapen is in beslag genomen en Lewis is gedagvaard, zei de politie.

Het ging volgens de manager van de 82-jarige Lewis -die onderweg was naar Detroit toen het wapen werd gevonden- om een filmrekwisiet waarvan hij niet wist dat het nog in zijn tas zat. Er zou niet echt mee geschoten kunnen worden. De politie spreekt dat tegen. "Anders hadden we hem ook niet kunnen dagvaarden voor het dragen van een wapen."

Lewis vormde in de jaren vijftig een succesvolle act met zanger Dean Martin. Ook speelde hij in de film 'The nutty professor' uit 1963 en 'The king of comedy' in 1982. Daarnaast presenteert hij sinds 1966 jaarlijks een benefietshow op televisie, die vorig jaar ruim veertig miljoen euro opbracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen