Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sloterplas voor derde maal decor Loveland

Shownieuws

Het gebied bij de Amsterdamse Sloterplas staat zaterdag voor de derde maal in het teken van het Loveland Festival. Verdeeld over zes podia zijn er ruim 70 acts.

Het gebied bij de Amsterdamse Sloterplas staat zaterdag voor de derde maal in het teken van het Loveland Festival. Verdeeld over zes podia staan ruim zeventig acts uit de internationale muziekwereld op het dancefestijn. De bosrijke omgeving bij de Sloterplas wordt traditiegetrouw omgetoverd tot een sprookjesachtig decor.

De organisatie van het festival verwacht dit jaar nog meer bezoekers dan voorgaande jaren. "Omdat we het festivalterrein met nog een extra gebied hebben kunnen uitbreiden, verwachten we dit jaar ruim vijftienduizend bezoekers op het festival", zegt een woordvoerder van Loveland. Vorig jaar bezochten ruim negenduizend mensen het dance-evenement.

De organisatie benoemt onder anderen François K., Felix da Housecat, Pete Philly & Perquisite en Kraak en Smaak als 'de echte publiekstrekkers van dit jaar'. Andere artiesten die zaterdag Amsterdam-West aandoen, zijn Leaf, Don Diablo, Erick E, Roog, Marcello, Sandy Riviera en Grandmaster Flash.

Het festival is nog niet uitverkocht. Ondanks de mooie weersvoorspelling voor zaterdag heeft de organisatie zich voorbereid op regenbuien. "We hebben overdekte gebieden op het terrein en kunnen ook nog regenjasjes uitdelen", vertelt de woordvoerder. Vanwege de verwachte drukte wordt bezoekers aangeraden vanaf station Sloterdijk met de pendelbus te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen