Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato 'zet tijd stil' met nieuwe single

Shownieuws

In zijn nieuwe single 'Stop de tijd', de tweede van het album 'Wit licht', zingt Marco Borsato over onmetelijk geluk. Het nummer is een 'typische Borsato-song'.

In zijn nieuwe single 'Stop de tijd', de tweede van het album 'Wit licht', zingt Marco Borsato over onmetelijk geluk. "We hebben allemaal wel eens een moment waarop alles perfect is", schrijft hij op zijn website. "Zo'n moment is zo fantastisch dat je niets liever zou willen dan de tijd stilzetten."

Muzikaal is de nieuwe single, die volgende maand verschijnt, een 'typische Borsato-song', in tegenstelling tot zijn voorganger 'Wit licht'. "Anders dan je van me gewend bent, was 'Wit licht' een liedje dat je óf helemaal te gek vond, óf waar je wel erg aan moest wennen", aldus de zanger. 'Stop de tijd' is volgens de 41-jarige artiest een 'heerlijke (power)ballad, met prachtig pianowerk en een gitaarsolo'.

Een exacte releasedatum voor 'Stop de tijd' kan hij nog niet bekendmaken, maar volgens Borsato is het nummer binnen enkele weken op de radio te horen. Het nieuwe album 'Wit licht' verschijnt eind september. De gelijknamige tournee van de zanger gaat in oktober van start. Dan vinden acht concerten plaats in het Arnhemse Gelredome.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen