Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dunya & Desie-actrices spreken luisterboek in

Shownieuws

Maryam Hassouni en Eva van de Wijdeven zijn de studio ingedoken voor een luisterboek over Dunya & Desie. Het luisterboek verschijnt begin september.

Maryam Hassouni en Eva van de Wijdeven zijn de afgelopen weken de studio ingedoken om de teksten in te spreken voor een luisterboek over Dunya & Desie. Dat heeft uitgever CV Publishing woensdag bekendgemaakt. De actrices speelden de hoofdrollen in de serie en de film over de Amsterdamse vriendinnen.

Het luisterboek, dat begin september verschijnt, is gebaseerd op het verhaal van de film die eerder dit jaar in de bioscopen draaide. In de roadmovie maken de twee 18-jarige hartsvriendinnen een avontuurlijke reis naar en in Marokko.

De serie Dunya & Desie was in 2002 voor het eerst op televisie te zien. De NPS zond in totaal drie seizoenen uit. In de serie stonden het leven en de puberproblemen van de meisjes centraal. De serie won diverse prijzen, waaronder een Gouden Beeld, en werd tweemaal genomineerd voor een Emmy Award in de categorie 'beste buitenlandse jeugdserie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen