Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt en George Clooney op filmfestival Venetië

Shownieuws

George Clooney en Brad Pitt laten hun gezicht zien op de rode loper van het filmfestival in Venetië. Het festival opent met hun film 'Burn after reading'.

Brad Pitt en George Clooney struinen volgende maand de rode loper af tijdens het filmfestival in Venetië. Dat meldt People Magazine. De twee acteurs spelen samen in de film 'Burn after reading' van de gebroeders Coen, die niet meedingt naar de Gouden Leeuw maar wel het festival op 27 augustus opent.

Pitt, die ook vorig jaar acte de présence gaf in Venetië, heeft zich tot dusverre niet in de openbaarheid begeven sinds zijn vriendin Angelina Jolie deze maand beviel van een tweeling. Clooney toonde tijdens de vorige editie zijn kersverse vriendin Sarah Larson, met wie hij inmiddels weer heeft gebroken.

Anne Hathaway laat naar verwachting ook haar gezicht zien tijdens het festival om haar nieuwe rolprent 'Rachel getting married' te promoten. Die gaat over een ex-model dat haar tijd voornamelijk in afkickklinieken heeft doorgebracht en naar huis terugkeert voor de bruiloft van haar zusje.

Het festival toont een aantal Amerikaanse films, waaronder 'The wrestler' met Marisa Tomei en Evan Rachel Wood, 'The burning plain' met Charlize Theron en Kim Basinger en 'The hurt locker' met Ralph Fiennes. De inzendingen strijden om de Gouden Leeuw, die vorig jaar door Ang Lee werd gewonnen voor zijn film 'Lust, caution'. Nederlandse films dingen niet mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen