Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Hulk Hogan gebroken door eenzame opsluiting

Shownieuws

De zoon van Hulk Hogan is bijna ingestort tijdens zijn gevangenschap. Zijn zus is heel bezorgd over hem en bezoekt haar broer dan ook drie keer per week.

Nick Bollea, de zoon van Hulk Hogan, heeft in de gevangenis op het punt van instorten gestaan, vertelt zijn zus Brooke tegen People Magazine. "Ik ben heel bezorgd geweest over zijn veiligheid en zijn welzijn", zegt ze. Nadat Bollea 28 dagen in eenzame opsluiting had doorgebracht, snel gewicht verloor en last had van paniekaanvallen, werd hij bij de overige gevangenen geplaatst. Hier heeft hij meer privileges en wordt hij langzaamaan weer de broer die ze kende, vertelt zijn zus.

Toch baalt Brooke van zijn gevangenschap. "Ik bezoek hem drie keer per week, maar het is een klotesituatie", vertelt ze. "Ik kan hem niet aanraken, geen knuffel geven of hem geruststellen. Maar gelukkig is hij niet meer in de hel opgesloten en zijn persoonlijkheid keert langzaam maar zeker weer terug."

De 18-jarige Nick moet acht maanden brommen voor onverantwoordelijk rijgedrag, nadat hij in augustus vorig jaar een auto-ongeluk veroorzaakte waarbij zijn maat John Graziano zwaargewond raakte. Graziano is de rest van zijn leven afhankelijk van medische hulp. Er wordt getwijfeld aan de oprechtheid van Nick, die sinds hij in de gevangenis zit de media haalde door een telefoongesprek met zijn vader. Daarin bespraken ze opties voor een realityshow over de vrijlating van Nick.

Brooke, die haar eigen realityprogramma Brooke Hogan Knows Best heeft op de Amerikaanse zender VH1, vertelt dat haar broer is bedreigd achter de tralies. "Gelukkig is hij groot en kan hij goed voor zichzelf opkomen", zegt ze. De blondine denkt dat de beroemdheid van haar broer aanleiding is voor de bedreigingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen