Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Deltavlieger achtervolgt Britney Spears

Shownieuws

Ook op vakantie in Mexico wordt Britney Spears nog achtervolgd door de paparazzi. Een fanatieke paparazzo stapte in een deltavlieger om haar te filmen.

Als iemand gewend is aan opdringerige paparazzi, dan zou het Britney Spears wel moeten zijn. Toch weten de persmuskieten ook haar te verbazen met innovatieve manieren om een kiekje te scoren. Tijdens haar vakantie aan de kust van Mexico stapte een paparazzo in een gemotoriseerde deltavlieger om de zangeres te filmen terwijl ze te paard over het strand reed.

Toen hij dicht langs de 26-jarige zangeres vloog, merkte ze hem op en keek ze verbaasd in de camera, zo is te zien op de showbizzwebsite TMZ. Op momenten dat de filmer de controle over de camera leek te verliezen, waren duidelijk de vleugels van de deltavlieger te zien.

Spears reed in een groep van zeven ruiters over het strand in het Mexicaanse Los Cabos, waar ze sinds afgelopen weekeinde vakantie viert. De zangeres kan sinds kort weer opgelucht ademhalen, nu er een schikking is getroffen in de slepende voogdijzaak met haar ex-man Kevin Federline. De voogdij over hun zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1) blijft bij Federline. Spears mag haar zoontjes enkele dagen per week op bezoek hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen