Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shia LaBeouf niet schuldig bevonden aan aanrijding

Shownieuws

Shia LaBeouf is niet de veroorzaker van het verkeersongeval dat zondag plaatsvond. De bestuurder van het andere voertuig heeft een rood verkeerslicht genegeerd.

(Novum/AP) - Shia LaBeouf is niet schuldig bevonden aan het veroorzaken van het verkeersongeval dat zondagochtend plaatsvond in Hollywood. Onderzoek heeft vastgesteld dat de bestuurder van het andere voertuig een rood verkeerslicht heeft genegeerd. Dat heeft een woordvoerder van de politie bevestigd.

Eerder werd verondersteld dat LaBeouf de veroorzaker van het ongeval zou zijn. De 22-jarige acteur bleek onder invloed van alcohol toen het ongeluk plaatsvond en werd meteen gearresteerd. LaBeouf is inmiddels vrijgelaten maar moet wel voor de rechter verschijnen. De bestuurder van de andere auto, van wie de identiteit niet bekend is gemaakt, moet ook voorkomen.

Een anonieme bron maakte dinsdag bekend dat filmcollega Isabel Lucas bij LaBeouf in de auto zat toen het ongeluk plaatsvond. De 23-jarige Lucas zou nauwelijks gewond zijn geraakt. Ook de bestuurder van het andere voertuig kwam met de schrik vrij. LaBeouf moest naar aanleiding van het ongeval geopereerd worden aan zijn linkerhand.

Een woordvoerder van LaBeouf heeft laten weten dat de acteur, bekend van de films 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull' en 'Transformers', verwacht binnen een maand weer op de set te verschijnen van de opnamen voor zijn nieuwste film 'Transformers: revenge of the fallen'. De film gaat volgend jaar juni in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen