Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Alicia Keys en Jack White zingen James Bond-nummer

Shownieuws

Alicia Keys en Jack White zingen de titelsong van de Bondfilm 'Quantum of solace'. 'Another way to die' is het eerste duet in de historie van de Bond-films.

Alicia Keys en Jack White hebben de titelsong voor de nieuwe Bondfilm 'Quantum of solace' opgenomen. Dat meldt de BBC woensdag. De R&B-zangeres en de zanger van White Stripes en The Raconteurs tekenen daarmee voor het eerste duet in de historie van de Bond-films. Het nummer heet 'Another way to die'.

Eerder werden de namen van Amy Winehouse, Duffy en Leona Lewis genoemd in verband met het nummer. Producer Mark Ronson vertelde vorige maand aan het nieuwe Nederlandse muziektijdschrift Stream Magazine dat hij ook daadwerkelijk met Winehouse de studio is ingedoken voor de titelsong, maar dat daar niets uitkwam. "Wat moet ik nou met iemand die een attentiespanne van hooguit dertig seconden kan opbrengen?", vroeg hij zich retorisch af in het interview.

'Quantum of solace', waarin Daniel Craig voor de tweede keer in de huid van geheim agent 007 kruipt, draait vanaf 6 november in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen