Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Koos Alberts tekent nieuw platencontract

Shownieuws

Koos Alberts heeft een platendeal gesloten met Telstar Music. Het label brengt vanaf volgende maand een nieuwe single en een nieuw album uit van de volkszanger.

Koos Alberts heeft een platendeal gesloten met Telstar Music. Het label, dat artiesten als Jacques Herb en Peter Beense onder contract heeft, brengt vanaf volgende maand een nieuwe single en een nieuw album uit van de volkszanger. Dat heeft een woordvoerder van Telstar woensdag bevestigd.

De nieuwe single van de 61-jarige volksartiest, 'Samen vechten', wordt naar verwachting volgende maand uitgebracht. Of het nummer te koop zal zijn of slechts als promosingle zal fungeren, is vooralsnog onduidelijk. Het album 'Vechten voor geluk', komt op 5 september uit. In dezelfde maand verschijnt een gelijknamige documentaire over het leven van Alberts op dvd. De Tros zendt een deel van de film uit.

Sinds zijn titelloze debuutalbum in 1984 bracht Alberts jarenlang zijn platen uit bij CNR Records. Vanaf 2000 maakte hij enkele albums bij Sony Music. Alberts scoorde in de jaren tachtig hits met nummer als 'Ik verscheurde je foto' en 'Eenmaal kom jij terug'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen