Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim moet weer wennen aan 'Fame'

Shownieuws

Jim Bakkum moest een beetje wennen aan zijn rol in 'Fame', nadat de musical het eerste weekeinde van juli in Belgie stond met zijn Vlaamse vervanger.

Jim Bakkum moest een beetje wennen aan zijn rol in 'Fame', nadat de musical het eerste weekeinde van juli in Belgie stond met zijn Vlaamse vervanger Guillaume Devos. Dat vertelt hij donderdag op zijn weblog.

"Het gekke was dat nadat Fame weer uit Antwerpen kwam, ik het best gek vond om weer in de show te staan in Eindhoven, terwijl ik maar vier dagen niet had gespeeld", zegt de musicalster. "Kun je nagaan hoe je aan zo'n show 'vastgeroest' raakt."

De 20-jarige Jim, die de rol van Nick Piazza vertolkt, is dan ook benieuwd hoe hij de maand zomerstop van de musical doorkomt. "Gelukkig repeteren we daarna twee dagen."

In de zomerstop gaat Jim op vakantie met zijn liefje Betinna Holwerda, die ook te zien is in 'Fame'. "We hebben vorige week onze vakantie geboekt en we gaan er lekker drie weken tussenuit." Over de locatie laat hij niets los, maar wel over de activiteiten: "Even helemaal niets."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen