Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Gwyneth Paltrow verkleed als meisje

Shownieuws

De 2-jarige zoon van Gwyneth Paltrow wordt vaak in meisjeskleding gehuld door Apple, zijn zusje van 4. Dat zei Paltrow bij de lancering van haar parfum.

De 2-jarige zoon van Gwyneth Paltrow en Chris Martin wordt vaak in meisjeskleding gehuld door Apple, zijn twee jaar oudere zusje. Dat vertelde Paltrow woensdag in New York tijdens de lancering van haar nieuwe parfum aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Apple houdt enorm van verkleedpartijtjes, zei de actrice. Het kleine meisje loopt dan op de hoge hakken van haar moeder en trekt truitjes van Paltrow als jurkjes aan. Haar broertje Moses wordt vaak ook 'slachtoffer' van haar spelletjes. "Ze trekt hem meisjeskleding aan", zei Patrow over haar dochtertje. "Gelukkig maakt ze hem niet op met make-up."

Zelf is Apple niet bang van een beetje make-up. "Ze houdt er enorm van en doet zelfs mijn oogschaduw op", stelde de blonde actrice. Ook van het nieuwe parfum van haar 35-jarige moeder, Sensuous van Estee Lauder, is Apple helemaal weg. "Ik vind haar nog te klein voor parfum, maar ze houdt er erg van om het geurtje op mij te sprayen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen