Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Film Terstall in premiere op Film Festival

Shownieuws

'Vox populi', de nieuwe film van Eddy Terstall, gaat op 26 september in premiere op het Nederlands Film Festival (NFF). Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

'Vox populi', de nieuwe film van Eddy Terstall, gaat op 26 september in premiere tijdens het Nederlands Film Festival (NFF) in Utrecht. Dat heeft de organisatie van het evenement, dat plaatsvindt van 24 september tot en met 3 oktober, donderdag bekendgemaakt. Hoofdrolspelers Tom Jansen, Tara Elders en Johnny de Mol zijn bij de premiere in de Stadsschouwburg van Utrecht aanwezig.

De film draait om Jos, een politicus met een midlifecrisis. In de productie zijn bijrollen weggelegd voor onder anderen Freek de Jonge, Matthijs van Nieuwkerk en Maurice de Hond. Spinvis verzorgt de muziek voor de film. Terstall maakte eerder de veelgeprezen film 'Simon', die op het Film Festival werd bekroond met vier Gouden Kalveren. 'Vox populi' draait vanaf 23 oktober in de Nederlandse bioscopen.

De 28e editie van het NFF opent op 24 september met de film 'Het echte leven' van Robert Jan Westdijk, zo werd eerder bekend. Monic Hendrickx is verkozen tot Gast van het Jaar. De actrice, die in onder meer 'De Poolse bruid' en 'Nynke' speelde, wordt geeerd met de vertoning van haar grootste films.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen