Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jaap zoekt anorexiapatient voor talkshow

Shownieuws

Gouden Kooi-Jaap is op zoek naar een anorexiapatient voor zijn show. De dikkerd stelt op zijn weblog dat hij iemand met de eetziekte als gast wil hebben.

Gouden Kooi-Jaap is op zoek naar een anorexiapatient voor zijn show. De dikkerd stelt op zijn weblog dat hij iemand met de eetziekte als gast wil hebben. "Ik zou graag met diegene langsgaan bij een friettent", schrijft de winnaar van het realityprogramma.

"Gezien mijn grote overgewicht en eetprobleem, lijkt het me uitermate geschikt om een anorexiapatient als gast uit te nodigen", vertelt de 25-jarige Jaap. "Het thema van mijn talkshow en interview is ludiek informatief. Ik heb zelf moeite om van eten af te blijven, terwijl iemand met anorexia het tegenovergestelde heeft."

Om mensen met de eetziekte te werven heeft Jaap Amesz een e-mail gestuurd naar websites voor mensen met anorexia. Of zij enthousiast reageren op de oproep, is nog even afwachten voor de miljonair.

Over welke talkshow 'Terror Jaap' praat, is onduidelijk. "Alle gave dingen waarmee ik bezig ben, daar zit geheimhoudingsplicht op vanuit mijn partners." Fans hoeven niet meer lang te wachten. "Binnenkort ga ik alles uitgebreid posten op mijn website."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen