Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hoofdrol voor Thom Hoffman in 'Chicago'

Shownieuws

Thom Hoffman speelt de mannelijke hoofdrol in de musical 'Chicago'. Hij speelt de rol van de gehaaide advocaat Billy Flynn. Mariska van Kolck speelt Roxie Hart.

Thom Hoffman speelt de mannelijke hoofdrol in de musical 'Chicago'. Dat heeft Mark Vijn Theaterproducties bevestigd. In de show, die vanaf november volgend jaar in de Nederlandse en Belgische theaters te zien is, speelt de 51-jarige Hoffman de rol van de gehaaide advocaat Billy Flynn.

Eerder was al bekend dat Mariska van Kolck de rol van Roxie Hart op zich neemt. De 44-jarige Van Kolck is momenteel te bewonderen in de musical 'Ciske de Rat'. Doris Baaten is ook te zien in het stuk, als Mama Morton.

'Chicago' speelt zich af in een Amerikaanse gevangenis, waar Roxie Hart en Velma Kelly vastzitten na de moord op hun mannen. Het duo probeert vrij te komen met hulp van de geslepen advocaat Flynn. Wie de rol van Velma Kelly speelt, is nog onbekend.

In 2002 verscheen een filmversie van 'Chicago' met in de hoofdrollen Renee Zellweger, Catherine Zeta-Jones en Richard Gere. Als musical werd 'Chicago' in Nederland in 1999 al eens op de planken gebracht door Joop van den Ende, toen met hoofdrollen voor Simone Kleinsma, Sophia Wezer en Tony Neef.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen