Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jason Mraz brengt ode aan klompen

Shownieuws

Jason Mraz lijkt zich thuis te voelen in Nederland. Tijdens zijn concert in de Melkweg bracht hij een ode aan een paar klompen dat een fan hem had gegeven.

De Amerikaanse zanger Jason Mraz is regelmatig te vinden op Nederlandse poppodia en lijkt zich hier thuis te voelen. Tijdens zijn concert in de Amsterdamse Melkweg bracht hij zowaar een ode aan een paar klompen dat een fan hem had gegeven. "Wooden shoes", zong hij in een geimproviseerd liedje.

De 31-jarige artiest voelde zich woensdagavond niet zo lekker, maar zei blij te zijn om weer voor een Nederlands publiek op te treden. "If it ain't Dutch, it ain't much", grapte hij. Mraz, die momenteel in de albumlijst staat met zijn plaat 'We sing, we dance, we steal things', zocht voortdurend contact met het publiek in de overvolle Melkweg. Dat publiek deed op zijn beurt alles wat de zanger vroeg. Het danste, klapte op commando en zong vol overgave mee met nummers als 'The remedy', 'Butterfly' en 'Love for a child'.

Een aantal fans had een verrassing voor Mraz, die vrijwel altijd een petje of hoedje op zijn hoofd heeft. Aan het einde van het nummer 'Make it mine' werden vanuit het publiek zo'n twintig hoedjes naar voren doorgegeven naar het podium. Uiteindelijk hadden alle leden van de band een petje op hun hoofd.

Liefhebbers van de muziek van Mraz hoeven niet lang op een volgend concert te wachten. Op 22 september staat hij in de Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen