Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Tony knipte haar Eva Longoria af

Shownieuws

Tony Parker, de man van Eva Longoria, was degene die de schaar in haar haren zette. Dat vertelt de actrice die haar lange haar verruilde voor een korte boblijn.

Tony Parker, de man van Eva Longoria, was degene die de schaar in het haar van zijn geliefde zette. Dat vertelt de actrice, die onlangs haar lange haar verruilde voor een korte boblijn, aan het Amerikaanse tijdschrift OK. Basketballer Parker werd daarbij echter wel geassisteerd door sterrenkapper Ken Paves.

Longoria, die haar kapsel moest veranderen voor haar rol in Desperate Housewives, vertelt dat manlief al langer vond dat ze haar haren eens kort moest dragen. Ook grapt ze dat kapper Paves bang was om de schaar in haar lange lokken te zetten. "Ken heeft alles klaargezet voor Tony en zei toen: 'Begin jij maar, dan kan ze niet boos op mij worden als ze het lelijk vindt.' Dus heeft Tony ongeveer de helft geknipt en heeft Kenny het daarna afgemaakt."

De 33-jarige Longoria veranderde niet alleen haar kapsel voor het vijfde seizoen van Desperate Housewives, ze kwam ook enkele kilo's aan. Het nieuwe seizoen van de serie, waarvan de eerste aflevering in Amerika op 28 september te zien is, speelt zich vijf jaar later af dan het vierde seizoen. In de nieuwe reeks is het personage van Longoria, de sexy Gabrielle Solis, veranderd in een slonzige moeder.

Longoria vertelt aan OK dat ze blij is met de transformatie van haar personage. "Ik vind het veel leuker om een slonzig iemand te spelen", zegt ze. "Je kunt je dan veel meer op de verhaallijn en het karakter van je personage concentreren omdat je niet meer de hele tijd bezig bent met er waanzinnig uitzien. Ik heb het idee dat Gabrielle zich nu met veel 'echtere' dingen bezighoudt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen