Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney mag zoontjes vaker zien

Shownieuws

Britney Spears krijgt haar zoontjes vaker op bezoek. De peuters zullen drie keer per week bij hun moeder zijn en ten minste twee nachten blijven slapen.

(Novum/AP) - Britney Spears krijgt haar zoontjes vaker op bezoek. Sean Preston (2) en Jayden James (1) zullen in het vervolg drie keer per week bij hun moeder zijn en ten minste twee nachten blijven slapen. Dat is vrijdag bekendgemaakt door de advocaten van Spears en haar ex-man Kevin Federline, die vorig jaar door de rechter de voogdij kreeg toegewezen over de peuters.

Sinds vorige maand mochten de jongetjes eenmaal per week bij hun moeder blijven. Begin dit jaar werd het bezoekrecht van Spears door de rechter ingetrokken, wegens haar verontrustende en destructieve gedrag. De 26-jarige popzangeres heeft haar zoontjes toen twee maanden niet gezien.

Eerder deze week meldde Mark Vincent Kaplan, de advocaat van Federline, dat de voogdij over Sean Preston en Jayden James in handen blijft van zijn cliënt. Deze onderlinge overeenkomst tussen Spears en Federline lijkt een doorbraak te zijn in de slepende voogdijzaak.

Volgens de advocate van Spears, Laura Wasser, is de zangeres er niet op uit om de voogdij over haar zoontjes terug te winnen, aangezien ze nog altijd onder curatele staat van haar vader James. Hij beheert sinds februari de financiële en persoonlijke belangen van zijn dochter, nadat ze tot tweemaal toe werd opgenomen in een gesloten psychiatrische inrichting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen