Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson leukt Australische Big Brother op

Shownieuws

Pamela Anderson brengt drie dagen door in de villa van het Australische Big Brother. De rondborstige blondine verraste de zes bewoners woensdag.

Pamela Anderson brengt drie dagen door in de villa van het Australische Big Brother. De rondborstige blondine verraste de zes bewoners woensdag door via de dagboekkamer het huis binnen te lopen. De 41-jarige actrice zal niet in het huis slapen, zo meldt het Australische persbureau AAP.

Anderson heeft een flinke smak geld gekregen voor haar verschijning in Big Brother, dat de afgelopen tijd te maken heeft met tegenvallende kijkcijfers. "Heel veel, een hoop…veel meer dan ik waard ben", zei ze tijdens een persconferentie. "Ik wil niet zeggen hoeveel het is, maar het is een hoop."

Tijdens de persconferentie in de Australische stad Gold Coast zorgde Anderson nog voor een kleine controverse. Ze vertelde aan de aanwezige journalisten dat ze na het verlaten van het huis een filiaal van Kentucky Fried Chicken wilde bezoeken om daar te protesteren tegen de wijze waarop de fastfoodketen met kippen omgaat.

Een journalist moest haar wijzen op het feit dat KFC een belangrijke sponsor is van het Australische Big Brother. Anderson zei niet op de hoogte te zijn van de sponsordeal. "Elke show heeft een hoop sponsoren en dat is niet iets waarin je je verdiept wanneer je een baan krijgt aangeboden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen