Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie en Rafael willen relatie fris houden

Shownieuws

Sylvie en Rafael van der Vaart zijn dolgelukkig met hun 2-jarige zoontje Damian. Een kans om ongestoord van elkaar te genieten laten ze echter niet lopen.

Sylvie en Rafael van der Vaart zijn dolgelukkig met hun 2-jarige zoontje Damian. Een kans om ongestoord van elkaar te genieten laten ze echter niet lopen. De twee vierden onlangs vakantie in het Spaanse Marbella. "Omdat ik Sylvie in Marbella ten huwelijk heb gevraagd, is die plaats heel bijzonder voor ons", vertelt Rafael in weekblad Prive. "Heel romantisch was het."

Het koppel heeft alles gehaald uit de paar dagen die ze samen konden doorbrengen. "We zaten in een prachtig hotel met uitzicht over zee", legt Rafael uit. "'s Ochtends hebben we uitgeslapen, we gingen vervolgens een uurtje naar het strand, daarna gezellig lunchen, wat sporten en over de boulevard van Puerto Banus flaneren."

Meer dan enkele dagen zonder Damian is voor de jonge ouders geen optie. Rafael en Sylvie haalden het jongetje na enkele dagen op om de vakantie voort te zetten in het zuiden van Spanje. Die regio ligt Rafael, die onlangs deelnam aan het EK voetbal, na aan het hart. "Mijn moeder komt uit het zuiden van Spanje en mijn opa en oma wonen er nog steeds."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen