Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-baby lijkt sprekend op Dennis

Shownieuws

Jaycee-Lynn, de pasgeboren dochter van ex-Gouden Kooi-bewoners Dennis Bax en Nadia Derbane, lijkt sprekend op haar vader. Dat vertelde Dennis aan Novum Nieuws.

Jaycee-Lynn, het pasgeboren dochtertje van voormalig Gouden Kooi-bewoners Dennis Bax en Nadia Derbane, lijkt sprekend op haar vader. "Het eerste wat Nadia riep toen ze werd geboren was: 'er zit helemaal niets van mij bij'", vertelde Bax aan Novum Nieuws.

Het meisje, dat werd verwekt in de Gouden Kooi, kwam dinsdagmiddag drie weken te vroeg ter wereld in een ziekenhuis in Nijmegen. Dennis zou eigenlijk maandag naar Portugal vertrekken voor enkele optredens, zo vertelde hij bij het gemeentehuis van Nijmegen waar hij zijn dochter aangaf bij de burgerlijke stand. "Ik was net de deur uit toen ze belde om te zeggen dat de vliezen waren gebroken. Eerst geloofde ik haar niet, omdat ze al niet wilde dat ik zou gaan."

Dennis, die na zijn vertrek uit de Gouden Kooi als zanger aan de weg timmert, besloot toch rechtsomkeert te maken en ging met zijn geliefde naar het ziekenhuis. "Ik ben bij haar op de kamer blijven slapen, want de baby liet op zich wachten. Toen ik 's morgens even naar huis ging, bleef de moeder van Nadia bij haar. Al gauw kreeg ik een telefoontje dat ik snel moest komen." Twintig minuten later werd Jaycee-Lynn geboren.

Bax, van wie op 28 juli de nieuwe single 'Ademloos geluk' verschijnt, bedacht de naam voor zijn kersverse dochter. "Het is een eigen verzinsel. Ik wilde iets Amerikaans met een leuke klank. Nadia was ook meteen enthousiast."

Nadia mag donderdag samen met haar dochter het ziekenhuis verlaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen