Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fajah Lourens stalt vriend in tuinhuis

Shownieuws

Fajah Lourens laat bij haar huis een tuinhuis bouwen. "Als we elkaar even zat zijn, zeggen we gewoon: 'He, ga jij eens naar het bijhuis'", vertelt ze in Party.

Fajah Lourens laat bij haar nieuwe huis in het Noord-Hollandse Den Ilp een tuinhuisje bouwen, waarin zij of haar vriend Daniel zich zo nu en dan kan terugtrekken. "Als we elkaar even zat zijn, zeggen we gewoon: 'He, ga jij eens naar het bijhuis'", vertelt de actrice in weekblad Party.

Sinds vijf maanden heeft de 26-jarige Lourens een latrelatie met Daniel, met wie ze al enkele jaren samen is en zeven maanden geleden zoon Shai op de wereld zette. "Doordat ik zwanger was en een poosje niet heb gewerkt, was ik veel thuis en zaten we voortdurend op elkaars lip", legt ze uit. Ook was er stress rond het hotel dat de twee openen in Amsterdam, en rond de zorg over de twee kinderen van Fajah en de twee kinderen van Daniel.

Al met al was er volgens Lourens 'gewoon geen gelegenheid om elkaar wat ruimte te geven'. "Dat is niet goed geweest voor onze relatie en daarom leek het ons beter om elkaar wat adem te geven."

Al snel ging het beter tussen het duo en momenteel brengen de twee drie nachten per week samen door. De rest van de week zorgt Fajah alleen voor Shai en haar 7-jarige dochter uit een eerdere relatie, Irem.

Over vier maanden opent de actrice, die rollen speelde in series als Goede Tijden Slechte Tijden en Costa, samen met Daniel een homohotel in de Amsterdamse Kerkstraat. "Het verbouwen is klaar, ik ben nu aan het inrichten toe", vertelt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen