Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jamie Lynn toont baby op cover tijdschrift

Shownieuws

Enkele weken nadat ze beviel van haar dochtertje toont Jamie Lynn Spears haar aan de wereld. Ze poseert met Maddie Briann op de cover van tijdschrift OK!.

(Novum/AP) - Enkele weken nadat ze beviel van haar dochtertje toont Jamie Lynn Spears de kleine Maddie Briann aan de wereld. Het 17-jarige zusje van Britney Spears poseert met de baby op de cover van het Amerikaanse tijdschrift OK!, het blad waarin ze vorig jaar haar zwangerschap aankondigde.

Jamie Lynn beviel op 19 juni in een ziekenhuis in Mississippi. Verschillende familieleden waren aanwezig, onder wie zus Britney en haar moeder Lynne, maar alleen haar verloofde Casey Aldridge mocht in de kraamkamer aanwezig zijn.

In het interview dat de foto's in OK! begeleidt, vertelt Jamie Lynn dat ze aanvankelijk zenuwachtig was voor de bevalling. "Maar het kwam uiteindelijk allemaal goed. Ik had een perfecte zwangerschap en een perfecte bevalling. Ik was ontzettend bevoorrecht."

Het moment dat Casey zijn dochter voor het eerst in zijn armen hield, was voor de kersverse moeder een onvergetelijk moment. "Hij was zo gelukkig en daardoor was ik de gelukkigste persoon op aarde." Maddie Briann heeft veel weg van haar vader. "Hoewel ik graag zou zien dat ze op mij lijkt, Ik heb haar tenslotte negen maanden bij me gedragen, lijkt ze op Casey! Daar herinnert hij me dan ook dagelijks aan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen