Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Noodstop vliegtuig noopt Posh tot verkleedpartij

Shownieuws

Victoria Beckham heeft angstige momenten beleefd in een vliegtuig. Een vogel vloog in de motor, wat leidde tot een noodstop. Posh bleef er om zich om te kleden.

Victoria Beckham heeft maandag angstige momenten beleefd aan boord van een vliegtuig dat haar samen met haar 5- en 3 jarige zoons Romeo en Cru van Los Angeles naar Londen zou brengen. Op de startbaan vloog een vogel in de motor van het toestel van Air New Zealand, waardoor de piloten een noodstop moesten maken. Dat meldt de Britse krant The Sun woensdag.

'Posh' bleef volgens getuigen achter in het toestel om zich om te kleden. De immer tot in de puntjes verzorgde zangeres had naar verluidt net haar designeroutfit voor een comfortabele pyjama verruild. Even later werd een keurig geklede Victoria samen met haar zoons, een persoonlijk assistent en een bodyguard naar een aparte wachtruimte begeleid.

Na de noodstop, waarbij niemand gewond raakte, moest de brandweer uitrukken om de oververhitte remmen te koelen. De geschrokken passagiers werden uit het toestel begeleid en naar de terminal teruggebracht. Uiteindelijk kon iedereen met ander vliegtuig naar de Britse hoofdstad worden vervoerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen