Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook restauranteigenaar Nate terug in 90210

Shownieuws

Joe E. Tata, Peach Pit-eigenaar Nate in Beverly Hills 90210, is ook te zien in de nieuwe versie van de serie. De remake is vanaf 2 september in Amerika te zien.

(Novum/AP) - Joe E. Tata, die de rol speelde van Peach Pit-eigenaar Nate in Beverly Hills 90210, is ook te zien in de pilot van de nieuwe versie van de serie. De inmiddels 71-jarige acteur weet nog niet of hij ook voor andere afleveringen van de serie in de huid van de restauranteigenaar zal kruipen. Dat hangt volgens hem af van de reactie van de kijkers op zijn verschijning in de proefaflevering.

Begin dit jaar werd bekend dat de Amerikaanse zender CW met een nieuwe versie van de populaire tienerserie komt. In de remake staat de familie Mills centraal, die vanuit Kansas City naar Beverly Hills verhuist. De show wordt vanaf 2 september uitgezonden in Amerika. Of het programma ook in Nederland op de buis komt, is niet bekend.

Tata is niet de enige acteur uit de oude serie die ook voor de nieuwe reeks komt opdraven. Jennie Garth hervat haar rol als Kelly Taylor en Tori Spelling zal weer te zien zijn als Donna Martin. Ook Shannen Doherty, die Brenda Walsh speelde in de serie, zou met de producenten in gesprek zijn over een comeback.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen