Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steve-O kan nog steeds stunten

Shownieuws

Steve-O mag zijn leven dan gebeterd hebben, zijn stuntvaardigheden is hij niet verloren. "Ik kan nog steeds doen wat ik in het verleden heb gedaan."

(Novum/AP) - Steve-O, bekend van de MTV-serie Jackass, mag zijn leven dan gebeterd hebben, zijn stuntvaardigheden is hij niet verloren. "Ik kan nog steeds doen wat ik in het verleden heb gedaan", zei hij dinsdag, toen hij moest voorkomen bij de rechter in Los Angeles. De 34-jarige brokkenpiloot werd onlangs opnieuw opgenomen in een psychiatrische kliniek voor zijn drugsgebruik en verschillende psychische aandoeningen.

Ook zonder drugs is Steve-O in staat om halsbrekende toeren uit te halen, meent hij. Volgens hem gebruikte hij tijdens het merendeel van de opnamen van Jackass sowieso geen verdovende middelen. Muziekzender MTV zou stuntmannen hebben verboden om deel te nemen aan opnamen als ze onder de invloed van drugs waren.

In de rechtbank vertelde de advocaat van Steve-O, die eigenlijk Stephen Glover heet, hoe het staat met het herstel van de waaghals. Steve-O moet eens in de paar maanden voor de rechter verschijnen nadat hij begin vorige maand schuld bekende aan cocainebezit.

Steve-O liet zich in maart al eens opnemen in een psychiatrische kliniek. Onlangs werd duidelijk dat hij opnieuw op een gesloten afdeling verblijft. "Ik heb zoveel cocaine, ketamine, PCP, lachgas en andere soorten drugs genomen dat mijn hersenen compleet verrot zijn", schreef hij op zijn weblog.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen