Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jorinde Moll ligt niet wakker van hangborsten

Shownieuws

Jorinde Moll schrikt niet van de hangborsten die ze overhield aan de bevalling. "Dat lossen we later wel weer op", vertelt de presentatrice in Mama Magazine.

Jorinde Moll vindt het niet erg dat haar borsten zijn veranderd na de bevalling van haar dochtertje Loubna. "Ik was ervan overtuigd dat ik heel erg gehecht was aan mijn borsten en was bang dat ze zouden gaan hangen", vertelt de 37-jarige presentatrice in het augustusnummer van Mama Magazine. "Maar nu denk ik, kan mij het schelen, ga maar hangen. Dat lossen we later wel weer op."

Loubna kwam twee maanden geleden ter wereld in een ziekenhuis in Zwitserland, waar Moll tot voor kort woonde met haar man, de Duits-Marokkaanse kickbokser Chalid Arrab. De blonde presentatrice van programma's als De Grote Beurt beviel via een geplande keizersnede. "Ik vond het een geweldige ervaring om te herhalen bij nummer twee die ik, als God het mij schenkt, over anderhalf jaar verwacht", zegt Moll. "Het infuus was het pijnlijkste van de hele bevalling. Na drie weken was mijn arm nog blauw en gevoelig."

De zwangerschapskilo's is de blondine inmiddels kwijt. "Slank zijn zit in mijn genen, maar dat staat niet gelijk aan cellulitevrij of strak", zegt ze. "Daarvoor zal ik me echt wel weer in de sportschool in het zweet moeten gaan werken. En mijn spatadertjes wil ik weg laten spuiten." Daarnaast overweegt Moll 'babybotox'. "Dat is een heel milde botox die net de lijntjes in je gezicht iets verzacht. Je wordt er niet ultraglad van, maar dat hoeft ook niet."

Jorinde en haar gezin wonen momenteel in Spanje, waar ze zich fulltime op het moederschap stort. "Ik heb altijd gezegd dat als ik kinderen zou krijgen, ik geen werkende moeder zou worden", vertelt het voormalige fotomodel. "Ik heb zeventien jaar in de spotlights gestaan, nu hoef ik niet meer. Mijn kind is mijn levenswerk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen