Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nikkie Plessen weg bij TMF

Shownieuws

Nikkie Plessen vertrekt per 1 oktober bij TMF. De presentatrice, die sinds twee jaar te zien is op de muziekzender, gaat bij RTL 5 aan de slag.

Nikkie Plessen vertrekt per 1 oktober bij TMF. De presentatrice, die sinds twee jaar te zien is op de muziekzender, gaat bij RTL 5 aan de slag. Dat hebben TMF en RTL woensdag bekendgemaakt.

In september begint Plessen nog met een nieuw programma, Zeg Sorry met Nikkie. Hierdoor is ze korte tijd bij zowel TMF als RTL 5 te zien. Welke programma's ze bij RTL gaat presenteren, wil een woordvoerder van RTL niet zeggen.

De 23-jarige Plessen, die bij TMF programma's als Reaction, Kamerdansen en Scoots & Helmets presenteerde, neemt 'met pijn in haar hart afscheid van TMF'. "TMF heeft mij de kans gegeven me te ontwikkelen in het vak waarin ik verder wil: presenteren", zegt ze. "Ik zal de fijne sfeer, de collegialiteit en het gevoel van geborgenheid bij TMF ontzettend gaan missen."

Onlangs maakten meer TMF-medewerkers hun afscheid van de zender bekend. Eind vorige maand werd bekend dat Valerio Zeno per 1 december de overstap maakt naar BNN. Maandag nam vj Damien Hope afscheid van de muziekzender. Hij wil zich meer op zijn bandje gaan richten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen