Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny de Mol loslippig over nieuwe dramaserie

Shownieuws

Johnny de Mol heeft details vrijgegeven over de dramaserie op Veronica waarin hij te zien zal zijn. In Revu vertelt hij dat ook Thijs Romer in de serie speelt.

Johnny de Mol heeft details vrijgegeven over de nieuwe dramaserie op Veronica waarin hij te zien zal zijn. In weekblad Revu vertelt hij onder meer dat ook Thijs Romer in de serie speelt. Veronica ontkracht zijn uitspraken echter. "Er is enigszins over gepraat, maar er staat nog niets vast", stelt een woordvoerder van de zender.

Vorige maand werd bekend dat Johnny de Mol een tweejarig contract had getekend bij Veronica. Toen werd ook bekendgemaakt dat hij in een nieuwe dramaserie te zien zou zijn. Eerst gaat hij overigens een nieuw seizoen van het programma Wie is de Mol opnemen.

In Revu vertelt de 29-jarige acteur waar de dramaserie volgens hem over gaat. "We spelen twee broers die uit een erfenis een seksclub toegeschoven krijgen. Thijs speelt een burgerlijke jongen, terwijl ik wat losbandig ben. Hij vraagt na de verdeling hoeveel de club oplevert, waarna ik zeg: we hebben toch toegezegd dat we hem zelf gaan runnen. Wat ook gaat gebeuren."

Veronica benadrukt dat er nog helemaal geen concrete plannen zijn. "Ook staat op internet overal te lezen dat het in maart uitgezonden wordt, maar daar is helemaal niets van waar", zegt de woordvoerder.

Johnny de Mol is in september ook nog te zien in de nieuwe theaterproductie van Rick Engelkes en MTV, 'Romeo over Julia'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen