Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex heeft niets dan lof voor George Clooney

Shownieuws

Sarah Larson heeft dan wel gebroken met George Clooney, in een interview na de breuk spreekt ze niets dan lovend over haar ex. "Hij is een geweldige man."

Sarah Larson heeft haar relatie met George Clooney dan wel zien stranden, in haar eerste interview na de breuk spreekt ze slechts lovend over haar ex. "George is een geweldige man, een bijzonder persoon", stelt de ex-serveerster tegenover het Britse weekblad Hello! Magazine.

"Ik heb geen spijt van mijn tijd met hem", vervolgt Larson, die vorig jaar een relatie kreeg met de charmante acteur. "We blijven vrienden en hebben nog gewoon contact. Sterker nog, ik sprak hem een paar dagen geleden nog aan de telefoon."

Terugkijkend op de eenjarige relatie, is Larson een eigenschap van de 47-jarige Clooney in het bijzonder bijgebleven. "De meeste mensen roemen hem om zijn geweldige gevoel voor humor. Maar ik zal me altijd zijn geweldige danskwaliteiten herinneren."

Er is nog geen nieuwe liefde in het leven van Larson. "Er zijn twee mannen in mijn leven op dit moment. Zij zijn donker, hebben veel haar en wegen 7,5 kilo", beschrijft het donkerharige model haar twee honden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen