Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Erik van Muiswinkel zet favoriete liedjes op cd

Shownieuws

Erik van Muiswinkel komt met een album met zijn favoriete nummers. Op de cd staan liedjes uit zijn theaterprogramma 'Welkom, welkom in mijn hoofd'.

Erik van Muiswinkel komt met een album waarop hij zijn favoriete nummers nieuw leven heeft ingeblazen. De cd van de cabaretier is binnenkort verkrijgbaar via de website van zijn impresariaat Harry Kies. "Op deze cd staan de belangrijkste nummers uit mijn theaterprogramma 'Welkom, welkom in mijn hoofd' bij elkaar, drie stuks live uit de theaterzaal, de rest opnieuw in de studio opgenomen", vertelt Van Muiswinkel op de site.

Vorig jaar stond de cabaretier in de Nederlandse theaters met het liedjesprogramma, waarin hij eigen versies zong van nummers als 'Eva' van Boudewijn de Groot en 'Willem II' van Bram Vermeulen. Ook zong hij het lied 'De nozem en de non' van Cornelis Vreeswijk met zestien verschillende stemmen, onder meer van Bert & Ernie en Willem Oltmans.

Wanneer het album 'Welkom, welkom in mijn hoofd' precies verkrijgbaar is, is niet bekend. De plaat kan wel al worden besteld op de site van Harry Kies.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen