Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carla Bruni op nummer drie in Franse albumlijst

Shownieuws

Carla Bruni staat op de derde plaats van de Franse hitlijst. De cd 'Comme si de rien n'était' ging in twee dagen tijd veertienduizend keer over de toonbank.

(Novum/AP) - Het nieuwste album van Carla Bruni is in haar thuisland Frankrijk binnengekomen op de derde plaats van de nationale hitlijst. Van de plaat 'Comme si de rien n'était', die een week geleden uitkwam, zijn in de eerste twee dagen ruim veertienduizend exemplaren verkocht.

In de Franse albumlijst wordt de vrouw van president Nicolas Sarkozy slechts voorafgegaan door de Britse band Coldplay en de Franse popartiest Laurent Voulzy, die respectievelijk op de eerste en tweede plaats staan.

Het debuutalbum van het voormalig fotomodel, 'Quelqu'un m'a dit', werd in 2002 een grote hit. De plaat ging twee miljoen keer over de toonbank en kreeg lovende recensies. Vorig jaar bracht Bruni haar tweede cd uit, 'No promises', dat Engelstalige liedjes bevat.

Bruni liet eerder weten dat ze geen concerten zal geven zolang haar echtgenoot president van Frankrijk is. Wel zal ze 'Comme si de rien n'était' promoten door middel van televisieoptredens. Bruni en Sarkozy trouwden in februari, na een veelbesproken romance.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen