Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Khloe Kardashian al na drie uur uit de cel

Shownieuws

Khloe Kardashian, bekend van 'Keeping up with the Kardashians', heeft drie uur achter tralies gezeten. Wegens een cellentekort werd ze voortijdig vrijgelaten.

(Novum/AP) - Khloe Kardashian, bekend van de realityserie 'Keeping up with the Kardashians', heeft vrijdag korte tijd achter tralies doorgebracht. Wegens een nijpend cellentekort werd de socialite, die eigenlijk dertig dagen moest zitten, al na drie uur vrijgelaten uit de gevangenis in Los Angeles.

Khloe is de 24-jarige zus van Kim Kardashian, die naam maakte met haar voluptueuze achterwerk. Ze was tot de celstraf veroordeeld wegens het schenden van de voorwaarden van haar proeftijd. Khloe, die vorig jaar met een slok op achter het stuur kroop, bekende eerder deze maand dat ze had nagelaten om deel te nemen aan een cursus over alcoholmisbruik. Ook heeft ze haar taakstraf niet volbracht.

Khloe is niet de eerste socialite die al na korte tijd de gevangenis weer mag verlaten. Eind vorig jaar bracht Lindsay Lohan welgeteld 84 minuten door in de nor. Nicole Richie moest enkele maanden daarvoor nog geen anderhalf uur zitten. Paris Hilton was minder gelukkig. De steenrijke blondine, die was veroordeeld tot een celstraf van anderhalve maand, zat 23 dagen vast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen